Technischburo Rittershaus

Dipl. Ing. M. M. Rittershaus

 

Brigittenstraat 12
NL 3512 KK Utrecht
Mobiel:     +31 (0) 6 53 32 4560
Telefoon: +31 (0) 30 231 23 92
Fax:         +31 (0) 30 234 30 72

 

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Technisch Buro Rittershaus niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Geldigheid van weergegeven prijzen en afbeeldingen

Als door een kennelijke typefout of een technische storing de prijs of andere voorwaarde van een product of dienst verkeerd is weergegeven op deze site en tegen die verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden is besteld, kan Technisch Buro Rittershaus weigeren een dergelijke bestelling uit te voeren tegen de verkeerd weergegeven prijs of voorwaarden. Prijzen zijn geldig op het moment van publicatie op deze site, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Afbeeldingen van machines en bakkerijapparatuur die getoond worden op de site kunnen enigszins afwijken van de uiteindelijk geleverde versie.

Informatie van derden

Technisch Buro Rittershaus is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.